Robert Sever predstavio je novu kolekciju za proljeće 2022. Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija. Kroz ovu kreativnu priču Sever se još više približava svakodnevnoj funkcionalnoj odjeći koja je bogata dizajnerskim detaljima, ali je vrlo lagana za kombiniranje i nošenje

sever proljece 2022 kolekcija

"U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno, pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica uvrstimo u određenu zbirku. Davno smo shvatili da nas više ne čine sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempo - predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brandu odgovaraju", kaže Robert Sever i dodaje kako je treća ovogodišnja kolekcija nastavna priča na njihov opus, a fokusira se na artikle koji su itekako potrebni za svakodnevni chic suvremeni modni izričaj.

sever proljece 2022 kolekcija

"Ideja na kojoj smo opet radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih  materijala - bez obzira na to je oi riječ o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda - već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Naši artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke izgledaju izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni", zaključuje poznati dizajner. 

sever proljece 2022 kolekcija

Uz košulje i haljine s prepoznatljivim estetskim potpisom, u selekciju je uvršteno i nekoliko modela haljina, od koji se izdvaja "Marija Tricolore" u predivnom retro floralnom uzorku u kombinaciji tri boje. U istoj kombinaciji izrađena je i haljina za djevojčice pod nazivom "Kosjenka".

sever proljece 2022 kolekcija

Liniji koja je prvi put predstavljena prošle godine, "HOME & VINTAGE", donosi selekciju ukrasnih jastuka, u novim pastelnijim tonovima. Izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su slikarstvom flore i faune. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno dizajniranim detaljima.

sever proljece 2022 kolekcija

Fotografija i styling – Robert Sever
Make up – Saša Joković, Marina Drviš
Hair – Kuća Četki
Produkcija – Slobodan Velicki
Modeli – Ana Stanković, Andriana Gazić, Kosjenka Bilić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.