Modne kuće Versace i H&M ove zime svojom suradnjom daju konfekcijskoj modi sasvim novo značenje. Svakako obilježavaju modnu sezonu novom kolekcijom „krpica" s potpisom Versace za H&M. Osim toga, Donatella Versace lansira svoj novi parfem - Yellow Diamond - koji je neodoljiv

versace za hm

Spoj šarenih i za zimu netipično intenzivnih boja (s posebnim naglaskom na žutu i zlatnu), ekstravagantnih modela i ludih kombinacija, mali su dio karakteristika kolekcije koja stiže u dućane H&M-a sredinom studenoga. Ekskluzivne odjevne predmete poznate dizajnerice Donatelle Versace odlikovat će jarke boje, antički motivi printani na majicama, haljinama, torbama, hlačama, maramama i ostalim kreacijama. Poznati dizajnerski komad sada će si moći priuštiti svatko po vrlo pristupačnim cijenama.

versace za hm

Pored toga, lansiran je i novi miris Versacea - Yellow Diamond. U sebi sadrži neodoljive intenzivne cvjetne arome koji uključuju limun, bergamot i note nerolija. Srce mirisa je citrusno, a dominiraju cvjetovi naranče, frezija i mimoza, dok je baza drvenasta (ambra, mosuš). Luksuzna i ženstvena bočica parfema obojena je u žutu boju kao i sve dosadašnje kolekcije što je čini savršenom poput dijamanta.

versace yellow diamond

"Žuta boja podsjeća na sjaj, senzualnost i veliku energiju ovog mirisa, koji naglašava šarm i ženstvenost žena." - ističe Donatella.

Cijena EDT 50 ml: 478,70 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.