Svaka Spektre kolekcija savršena je kombinacija elegancije i street style duha, a svi zaljubljenici u naočale i modu pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil

spektre eyewear suncane naocale

Većina ljudi sunčane naočale nosi tijekom cijele godine, no ljeto je godišnje doba kada je izlazak bez istih – nezamisliv. Osim što štite i olakšavaju svakodnevno funkcioniranje, bilo u vožnji, šetnji ili u ovim vrućim mjesecima na plaži, odavno su postale neizbježan modni dodatak. Teško im odoljevaju i žene i muškarci, a svakodnevno se na tržištu izmjenjuju nove kolekcije i brendovi. Upravo jedan takav, nastao je u Milanu, gradu mode koji diktira trendove. Od 2009. godine u njega su zaljubljeni mnogi zadovoljni kupci, među kojima se nerijetko nađu i svjetska poznata imena. Riječ je o brendu Spektre, čiji osnivač Niccolò Pocchini nije očekivao da će u tako kratkom roku njegove naočale zaluditi modni svijet.

spektre eyewear suncane naocale

U čak više od 56 zemalja, Spektre je pronašao svoje trgovine, a jedna takva nedavno je otvorena i u Hrvatskoj, točnije u Splitu na adresi Dražanac 72, na samom početku Zapadne obale. Ono što je posebno i bitno za naglasiti jest činjenica da su svake Spektre naočale zapravo ručni rad. Ivan Rajčić i Nataša Ružić Rajčić zaslužni su što je upravo ovaj brend dostupan u Hrvatskoj.

spektre eyewear suncane naocale

"TOTAL IN (Ivan & Nata) osnovali smo prije 4 godine s namjerom uvođenja i zastupanja novih brendova koji bi naprosto osvježili naše tržište. Prilikom jednog posjeta Milanu, za vrijeme trajanja fashion weeka, imali smo čast upoznati Niccola Pocchinija i njegov SPEKTRE team te se ubrzo stvorilo prijateljstvo i poslovna suradnja. Uspjeli smo u vrlo kratkom vremena plasirati brend u čak 12 optika u Hrvatskoj. U dogovoru sa Spektre Eyewear, odlučili smo otvoriti i prvi Spektre Store koji se nalazi u Splitu i na to smo izrazito ponosni", kaže Ivan Rajčić.

spektre eyewear suncane naocale

Svaka Spektre kolekcija savršena je kombinacija elegancije i street style duha. Svi zaljubljenici u naočale i modu pronaći će savršen par za sebe i njime obogatiti svoj stil. Neupitna kvaliteta, vrhunska talijanska estetika, ručni rad i pristupačne cijene, krase ovaj brend, a samim time – čine ga izuzetno poželjnim. Svaki okvir je ikona za sebe.

spektre eyewear suncane naocale

Osim u Spektre Storeu u Splitu, okvire ovog brenda možete pronaći i u Alfa Vision optici i Occultu u Zagrebu, u optici Centar u Puli, u optici Njego u Makarskoj i brojnim drugim prodajnim mjestima, a ponudu možete pogledati ili naručiti preko službene web stranice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.