Znak prepoznavanja žene originalnog modnog ukusa su nepredvidive i personalizirane kombinacije: poslovno sa svečanim, sportsko s elegantnim, klasično s modernim. Odabirom zanimljivog detalja koji na jedinstven način pokazuje tko ste, svaku dnevnu kombinaciju možete neočekivano transformirati u savršeni stilski potpis

freywille

Često je uvriježeno mišljenje kako se luksuzni komadi nakita mogu nositi samo uz elegantne, večernje toalete. Međutim, danas ugledne dizajnerske kuće nakita svojim kreacijama udahnjuju vječnost kroz zanosne oblike i upečatljive boje. Klasično i luksuzno postaje sinonim za idealno nošenje u svakoj prilici ili u kombinaciji s različitim stilovima.

freywille

Živopisan i neodoljiv FREYWILLE nakit jedinstvene estetike savršeno se uklapa u nadolazeće proljetne trendove. Inspirirao nas je na zanimljivu igru s kombinacijama koje ujedinjuju raskošne, umjetničke motive oslikane na finom emajlu sa svestranom i jednostavnom traper košuljom. Koloristične naušnice i upečatljivo prstenje bit će suptilan dodatak elegancije dnevnom denim looku. Za romantičan i pomalo retro dojam, stavite svilenu maramu u posve neočekivanu ulogu narukvice te ju vežite oko zapešća. Predivan dodatak traperu bit će i ogrlice koje se mogu nositi na otkopčanu košulju te nanizane u nekoliko slojeva za glamurozniji izgled.

freywille

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

freywille

Modnu fotografiju s prelijepom Suzanom Horvat potpisuju:
Jelena Balić, fotografija
Petar Trbović, styling i art direction
Dajana Pajkić, šminka
Mijo Majhen, kosa

freywille

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.