Priča obitelji Pavličević započinje davne 1930. godine, kada su krenuli s proizvodnjom nakita. Danas, ova treća generacija majstora zlatara piše novo poglavlje. Odlučili su proizvesti vlastitu kolekciju nakita, onako kako je oni zamišljaju. Iz zagrebačke je radionice tako proizašao Peitho

peitho nakit

Inspiraciju za svoj dizajnerski nakit obitelji Pavličević pronalazi u božici zavodljivosti, Peitho, koja je stajala rame uz rame Afroditi, božici ljubavi. Kada je Zeus stvorio Pandoru, prvu ženu, upravo je Peitho bila ta koja joj je na vrat stavila ogrlicu kako bi zavela svijet oko sebe.

peitho nakit

Peitho već na prvi pogled odiše bezvremenskim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki stil moderne žene. Uz ovaj nakit, svaka žena može postati božica zavodljivosti. Kako bi nakit bio pristupačan cijenom, odabrano je srebro kao glavni materijal izrade.

peitho nakit

Osim srebra, u procesu izrade se koriste i materijali poput oniksa, bisera i opsidijana. Zahvaljujući različitim kombinacijama materijala i uzoraka, u Peitho kutijicama je moguće pronaći modernost i jednostavnost uz tradiciju, luksuz i individualizam.

peitho nakit

Komade iz kolekcije možete naći na Peitho webshopu te u Zagrebu na adresi Varičakova 18, gdje se nalazi zlatarna Pavličević. Nakit se također može pronaći i na prodajnim mjestima u Splitu, Sinju i Virovitici. Sve dodatne informacije o brendu i drugim prodajnim lokacijama u Hrvatskoj nalaze se na službenoj stranici https://peitho.hr i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

peitho nakit

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.