Dolaskom proljeća jedva čekamo uskočiti u lagane, nježne i cvjetne haljine. Lilith proljetna kolekcija Katarine Baban donosi šarenilo proljetnog neba, kreacije koje slave profinjenost i senzualnost

katarina baban

Glumica Katarina Baban posljednjih nekoliko godina uspješno plovi glumačkim i dizajnerskim vodama. Lepršavost, romantičnost i poletnost već su danas postali prepoznatljiv rukopis njenog dizajna. Haljina kao zaštitni znak ženstvenosti i dalje je ostala njena glavna inspiracija, a ovoj kolekciji udahnula je novo razigrano lice.

katarina baban

Ova kolekcija glasnik je proljeća, čije nježne boje i cvjetni printevi će osvojiti žene kojima su udobnost i individualni stil imperativ kod modnog izričaja. U ulozi modela našle su se Katarinine kolegice glumice Tena Nemet Brankov i Lucia Glavich Mandarić i dočarale nam ovu proljetno-modnu priču u Iris MBM vrtnom centru.

katarina baban

Kolekcijom prevladavaju svijetloplava boja, ciklama te ljubičasta. Ovaj put Lilith donosi kolekciju punu dugih svečanih haljina. Naglasak je na mekanim i lepršavim materijalima koji i najjednostavniji kroj čine senzualnim te se žena u takvoj haljini ne osjeća sputano već kao da će svakog trenutka poletjeti. Uz već poznate haljine i kaputiće, prvi put su se u kolekciji našle i hlače visokog struka koje divno naglašavaju žensku figuru. 

katarina baban

Cijelu kolekciju možete pronaći u showroomu u Bosutskoj 9 ili na webshopu www.lilith.shop

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.