Osobni stilski potpis svakog muškarca počiva u pomno odabranoj kravati. Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije, Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su FREYWILLE kravate. Izrađene od kvalitetne svilene tkanine plemenita sjaja, te ukrašene maštovitim uzorcima dobivenim žakardnim tkanjem, podsjećaju na umjetničku igru refleksije i nevjerojatnih gradacija boja

freywille kravate

FREYWILLE umjetnici vide kravatu kao najljepši primjer stvaralačke interakcije i kulturne razmjene među narodima. To je ljubavna priča potekla iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, kao znak njihove međusobne vjernosti i ljubavi. Ovo kulturno blago iz Hrvatske je pronašlo put diljem svijeta kao najvažniji modni detalj, ali i kao univerzalni simbol temeljnih ljudskih vrijednosti. Zato u FREYWILLE kolekciji za muškarce kravata zauzima središnje mjesto, a oživljena je autentičnim bečkim dizajnom koji se temelji na interpretaciji remek-djela slavnih majstora slikarstva.

freywille kravate

freywille kravate

Prigodom obilježavanja Dana kravate, 18.listopada, kada FREYWILLE slavi i rođendan svojeg vlasnika dr. Friedricha Willea , sve kravate i odabrani šalovi iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će sniženi 10%.

freywille kravate

Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.