Nakon iznimno uspješnog predstavljanja kolekcije Little Frida by Etna Maar u travnju na Kids Fashion Weekendu, naša renomirana modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, na zahtjev mnogobrojnih klijentica kreirala je i njezin ekskluzivni pod-brand za žene

etna maar, little frida

Little Frida inspirirana je likom i stilom besmrtne ikone Fride Kahlo, a namijenjena je svima samosvjesnim i snažnim ženama koje imaju vlastitu osobnost neovisnu o masovnim modnim trendovima te žele biti zamijećene i svoje. Kolekcija sadrži asimetrično krojene crne tunike, majice i torbe s printevima male Fride te privjeske od pleksiglasa u obliku lika male Fride koji se mogu nositi na kožnoj vrpci kao ogrlica ili zasebno kao broš.

etna maar, little frida

zora bjelousov, little frida

Lik Fride kao djevojčice osmislio je specijalno za Etnu Maar i ovjekovječio akademski slikar Zoran Šimunović. Kolekcija je limitirana i može se pronaći samo na Etna Maar web shopu. Naša istaknuta novinarka, urednica, blogerica Zora Bjelousov utjelovila je Little Fridu u kampanji koju potpisuje Dominion Art studio (Photo / Deyan Barić, Make up / Mirna Radić, Hair / Silvana Zdelar).

etna maar, little frida

Više na: Etna Maar webshopu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.