Kao najavu revije na nadolazećem Dreft Fashion Weeku Zagreb, Iggy je snimio kampanju za kolekciju "IGGY Celebrating 20, the Collection", koja je nastala kao dokumentarac u kojem paparazzo prati mladu Lady Dianu koja šeće Gornjim Gradom..., a koju je utjelovila mlada manekenka Marina Voraček, koja je za potrebe kampanje čak ošišala svoju dugu kosu. Fotografije je snimio Marko Kadija

iggy popović

"Ovu kolekciju sam odlučio posvetiti mojim dragim tetama, Marijani i Snježani, koje su za mene tada, osamdesetih, kao klincu izgledale poput pravih modnih ikona. Sjećam ih se dok su slušale Cyndi Lauper i Madonnu te se odijevale poput njih... Tada sigurno nisu znale da ću jednog dana to iskoristiti kao modnu inspiraciju.... Kolekcija je posvećena svim samosvjesnim, hrabrim i snažnim ženama današnjice.", objašnjava Iggy Popović.

iggy popović

Kolekcijom za proljeće/ljeto 2014. Iggy će nakon 20 godina rada, od prvih revijica na školskim priredbama i u diskotekama do danas samostalnom revijom na Dreft Fashion Weeku Zagreb, proslaviti svoj rođendan. Reviju će nositi aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić i bivše missice poput Ivane Ergić, Alex Grdić, Nine Slamić, ali i direktorica sadašnjeg izbora za Miss Hrvatske, bivša poznata manekenka i TV lice nekadašnjeg "Kola sreće" s Oliverom Mlakarom -  Maja Kuljiš Vračarić.

iggy popovićIggyjevi modni komadi mogu se kupiti i naručiti u njegovom jedinstvenom modnom atelieru koji je ujedno i poznati salon za njegu kose "Iggy" na adresi Fallerovo šetalište 44 ili na showroomu Dreft Fashion Weeka Zagreb za vrijeme trajanja showa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.