U sklopu drugog dijela globalne Superstar kampanje, glazbena zvijezda Pharrell Williams okupio je svjetski renomirane umjetnike koji su zajedničkim kreativnim snagama dizajnirali novu adidas Originals Superstar Supershell 'Artwork' kolekciju

adidas artwork kolekcija

Jedinstvena kolekcija unikatna je jer se po prvi puta mijenja izgled tzv. 'shelltoa' odnosno prednjeg gumenog dijela tenisice, zaštitnog znaka legendarnih Superstar tenisica. Tenisice su poslužile istinskim zvijezdama glazbe i umjetnosti kao platno koje im je omogućilo da iskažu svoju kreativnost i individualan stil.

''Zahvalan sam adidasu što mi je pružio priliku da ikonske tenisice postanu platno genijalnim umjetnicima i omogućio da njihova 'djela' predstavimo svijetu'', rekao je Pharrell Williams o novoj kolekciji i suradnji. U dizajniranju nove kolekcije osim samog Pharrella, sudjelovali su američki suvremeni umjetnik Tood James, američki fotograf Cass Bird i japanski suvremeni umjetnik Mr.

adidas artwork kolekcija

Artwork by Mr. ©Mr./Kaikai Kiki Co., Ltd. All Rights Reserved

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i grafikama s potpisom ovih velikih zvijezda, Superstar tenisice u novoj kolekciji zrače umjetnošću i kreativnošću kao nikada do sada, a 'gumena kapica' na prednjem dijelu tenisica dobila je potpuno novi izgled. Koliko je bitno istaknuti se svojom originalnošću i jedinstvenim stilom pokazuju i odabrani umjetnici koji su na svakoj tenisici dizajnirali različite motive poslavši poruku da su sloboda izražavanja i individualnost ono što čine istinskog superstara.

adidas artwork kolekcija

Unutar kolekcije dostupne su tenisice u crnoj i bijeloj boji što omogućava da ekskluzivni umjetnički radovi budu u fokusu te na poseban način dođu do izražaja bez obzira u kojoj modnoj kombinaciji ih istaknuli. Različit dizajn svake od tenisica pruža bezbroj modnih kombinacija, a istinskim ljubiteljima Superstar stila 'podlogu' za kreativno izražavanje i individualnost.

U Hrvatskoj će ekskluzivno biti dostupna tri modela u bijeloj boji iz Artwork kolekcije i to model Pharrella Williamsa (S83368), Tooda Jamesa (S83356) i MR.-a (S82254) po cijeni od 919 kuna. Tenisice će biti dostupne od 7. kolovoza 2015. u svim adidas shopovima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.