Osluškujući potrebe mladih i prateći trendove, brend Skechers od 1992. nudi sve segmente vrhunske lifestyle obuće za sve uzraste - od sportskih tenisica, casual cipela do modela koji prate najnovije modne trendove

skechers tenisice, proljeće 2016

Skechers u posljednje vrijeme posebni naglasak stavlja na sportske kolekcije, kojima potiče tjelesne aktivnosti i zdrav način života. Sportske Skechers tenisice jarkih boja i floralnih motiva zavladale su ulicama, parkovima i fitness centrima te postale poznate kao jedne od najudobnijih tenisica u sportskom lifestyleu. Upravo Skechersov slogan „Comfort included" daje jasno do znanja da ove tenisice nisu samo sportske i dobrog izgleda, nego su i super udobne.

skechers tenisice, proljeće 2016

Posljednja linija 'Skechers Sport' u kratkom je roku osvojila i rekreativce i profesionalce, a u ShoeBeDo je stigla s muškim i ženskim modelima vrhunske udobnosti, stabilnosti i sigurnosti za stopalo i zglobove. Stoga ne čudi kako je jedan od najpoznatijih svjetskih maratona, Los Angeles Marathon, nedavno održan upravo pod Skechers pokroviteljstvom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.