Odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali su posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić

hippy garden nova kolekcija

Na glavnom ulazu dočekala nas je atraktivna majstorica koja je virtuoznim pokretima motala šećernu vunu. Na sveopće zadovoljstvo, uzvanici su znali da ova večer neće biti predvidljiva te da iznenađenja kojima nas sad već tradicionalno Đurđica časti nema kraja. Duž foajea uživali smo u izložbi vizuala fotografija autora Šime Eškinje, modela Leonarda Zeba, a sve realizirano u suradnji sa dm-om i njihovom linijom prirodne kozmetike alverde.

hippy garden nova kolekcija

Ulaskom u mirisom obavijenu dvoranu, dekoriranu raskošnim tepisima, zakoračili smo u predivan Hippy Garden svijet. Topot konja i zvuci vjetra uz etno glazbenu podlogu bili su uvertira u dugo očekivanu reviju. Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo - vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden.

hippy garden nova kolekcija

U kolekciji od 60-ak modela ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i 'V' izrezom, koje će biti hit sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela. Diskretni modni dodatak je i traka za kosu a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu 70-ih godina prošlog stoljeća.

hippy garden nova kolekcija

"Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu", rekla je Đurđica Vorkapić, koja svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena.

hippy garden nova kolekcija

Uz brojne uzvanike kulturnog i javnog života, na samom događanju bile su modna urednica i novinarka Ana Josipović i spisateljica Josipa Pavičić Berardini s ciljem buđenja svijesti o važnosti istraživanja i prevenciji raka dojke. Važnosti promocije preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem podržava i Hippy Garden.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.