Ako i vas muči pitanje što odjenuti za nadolazeće blagdane u prigodama u kojima želite zablistati posebnim sjajem, imamo kombinacije koje će vas oduševiti. Tajna je, naravno, u glamuru i modnim kombinacijama brenda ELFS

elfs svecane kombinacije party 2023

Polako se približavamo kraju još jedne godine. Prije uzbuđenja koje će donijeti početak nova, vrijeme je za uživanje u još jednoj raskošnoj blagdanskoj sezoni. S prvim danima prosinca zakoračili smo u blagdansko razdoblje koje svakodnevicu čini mrvicu čarobnijom i glamuroznijom.

elfs svecane kombinacije party 2023

I dok će se za blagdansku čaroliju pobrinuti sjaj lampica koje su okitile ulice i domove, za blagdanski glamur pobrinut će se sjaj šljokica unutar vaših ormara. Jer zvijezda svake zimske kolekcije i party garderobe bez sumnje i konkurencije su šljokice. A ELFS kombinacije kao stvorene su za raskošne blagdane pred nama!

elfs svecane kombinacije party 2023

Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojna druženja, tulumi i svečanosti koje donosi. Od opuštenih druženja s obitelji preko poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, razloga za izlazak tijekom blagdana nam neće nedostajati.

elfs svecane kombinacije party 2023

Svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati fantastično.

elfs svecane kombinacije party 2023

Sve kreacije iz ELFS blagdanske kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Opatiji te online putem ELFS web shopa na www.elfs.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.