Pod nazivom Re-Enchantment Story i inspirirana astrološkim kartama i mitskim bićima, kolekcija ističe napredak postignut na polju inovativnih ukrasa. Nježne haljine i bluze, heklani komadi, predimenzionirani traper i upečatljivi dodaci obrubljeni su ukrasima od bisera i kamenčića izrađenih od 100% recikliranog materijala

h and m inovation story kolekcija za djecu

H&M s predstavlja najnoviju dječju kolekciju u svojoj inicijativi Innovation Stories, kolekciju prepunu fantazije, fokusiranu na ukrase, dizajniranu za mlade sanjare. 

h and m inovation story kolekcija za djecu

"Za našu drugu kolekciju Innovation Stories za djecu, htjeli smo stvoriti sanjivu i svjetlucavu kolekciju. Za ovu kolekciju koristimo ukrase od 100% recikliranog materijala koji nam pomažu postići cilj naših održivih materijala do 2030. Nadamo se da će ova fantastična kolekcija svestranih komada potaknuti razgovore o cirkularnosti i nadahnuti sljedeću generaciju da sanja", kaže Ella Soccorsi, dizajnerica u H&M-u.

h and m inovation story kolekcija za djecu

Čarolija svjetlucave mode susreće se s čarolijom inovacije, s ključnim lookovima koji obuhvaćaju prozirne haljine i cool uličnu odjeću u sanjivoj paleti pješčano ružičaste i blijedoplave boje. Prašnjavožuta haljina ukrašena biserima s volanima, kao i plava haljina s ukrasima od kamenčića i bisera, osvojit će mlada romantična srca. Heklani dvodijelni komplet, prepun bisera, oduševit će ljubitelje plaže.  Preveliki traper s bisernim točkicama i gornji dijelovi s astrološkim printom i nakit kao I mini torbica s perlama dodaju neuobičajenu energiju djevojačkim kompletima.

h and m inovation story kolekcija za djecu

Edukativne i očaravajuće u jednakoj mjeri, ključne inovacije uključuju Meanwhile komade trapera izrađene su od mješavine organskog pamuka i otpadnog pamuka prije upotrebe, dok je nekoliko haljina, suknji i bluza izrađeno od recikliranog poliestera. Za nakit su korišteni reciklirani mesing i reciklirani poliester, sunčane naočale izrađene su od reciklirane plastične smole, a mini torbica sastoji se od recikliranog poliestera.

h and m inovation story kolekcija za djecu

H&M Innovation Stories H&M Innovation Stories lansiran je početkom 2021. i sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. 

H&M Innovation Re-Enchantment Story kolekcija za djecu u prodaji je na hm.com od 13. travnja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.