H&M s ponosom najavljuje da će sljedeća dizajnerska suradnja biti s modnom kućom KENZO, živopisnom i zaigranom pariškom modnom kućom koja projicira energiju globalne kulture u svom jedinstvenom, mladenačkom stilu. Kreativni direktori kuće Carol Lim i Humberto Leon unijet će duh kuće KENZO u H&M izradom kolekcija za žene i muškarce te modnih dodataka. Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna od 3. studenog 2016. u više od 250 odabranih trgovina H&M-a širom svijeta i online

kenzo i H&M

Od pridruživanja modnoj kući 2011. Carol Lim i Humberto Leon stvorili su vlastiti modni svemir s kolekcijama punim drskih boja i živopisnih printeva predstavljenih na raskošnim revijama, kroz suradnje s drugim umjetnicima i u kreativnim digitalnim kampanjama. Globalni utjecaji i tradicije miješaju se i stapaju s energijom ulice, čime nastaju kolekcije koje su istodobno inspirativne i pristupačne njihovim obožavateljima širom svijeta. U modnoj kući KENZO moda izražava slobodu, radost i individualnost za svakog ponaosob.

kenzo i H&M

"Jedva čekamo podijeliti sa cijelim svijetom kolekciju KENZO X H&M i svu njezinu kreativnost, razigranost i ljubav prema modi.", kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

"Ovom suradnjom s H&M-om želimo razmišljati globalno, pomaknuti granice i prenijeti novu energiju modne kuće KENZO svima u svijetu.", kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori modne kuće KENZO.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.