Nakit Michael Kors temelji se na jedinstvenoj filozofiji brenda čija je esencija životni stil jet-seta. U Hrvatskoj se nakit predstavio stalnom kolekcijom te kolekcijom za jesen 2014. Riječ je o kolekciji koja donosi široku paletu glamuroznih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja

michael kors nakit, centar kaptol

Nakit Michael Kors stigao je u Hrvatsku. Prodavat će se u nekoliko ekskluzivnih trgovina među kojima je Tendenze, trgovina satovima i nakitom u Centru Kaptol. Među poznatijim licima koja su se u Zagrebu prva zaljubila u nakit Michael Kors, su Korana Gvozdić, Sandra Bagarić, Mirna Maras i Nives Čanović.

michael kors nakit, centar kaptol

Nakit Michael Kors temelji se na jedinstvenoj filozofiji brenda čija je esencija životni stil jet-seta. U Hrvatskoj se nakit predstavio stalnom te kolekcijom za jesen 2014. Riječ je o kolekciji koja donosi široku paletu glamuroznih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja. Među motivima dominiraju lokoti, strelice, šiljci i rešetke. Posebno atraktivne ogrlice inspirirane su lancima. Navedeni motivi koji se uspješno naslanjaju na aktualne trendove, na zabavan, ali otmjen način osvježavaju jesensku kolekciju.

michael kors nakit, centar kaptol

Posebnu profinjenost kolekciji daju pomno dizajnirani, detaljima oplemenjeni, geometrijski oblici. Važan element stalne kolekcije temeljene na nasljeđu brenda, je logotip Michaela Korsa. Nakit Michael Kors repoznatljiv je i po kombinacijama boja. Mat koža se sljubljuje sa zlatnom bojom, sjajna s bojom ružičastog zlata, a bijela i crna sa srebrnom i zlatnom. Kreativni tim osmislio je i jedinstvenu imitaciju kornjačevine. Taj acetat jedinstvenih šara povezuje kolekciju nakita s onom satova. Većina nakita proizvedena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a neki su elementi izrađeni od kože.

michael kors nakit, centar kaptol

michael kors nakit, centar kaptol

michael kors nakit, centar kaptol

Inače, Michael Kors svjetski je poznati, nagrađivani dizajner luksuznih modnih dodataka i "ready to wear" odjeće. Njegov nakit, satovi, modni dodaci, obuća, odjeća te mirisi prodaju se u najprestižnijim gradovima svijeta. Među njima su New York, London, Milano, Pariz, Seul, Tokio i Hong Kong.

Nakit Michael Kors u Hrvatskoj će se moći kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Tendenze (Centar Kaptol, Zagreb), Endi Centar (Arena Centar, Zagreb), Zlatarna Celje (Tower Centar, Rijeka), Zlatarna David (Giardini, Pula) i Borza Grupa (Stradun, Dubrovnik).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.