Usprkos nedaćama, brend Juno je lansirao četiri nove linije nakita - JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI. Jesenska kolekcija obuhvaća ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje s ljubavlju napravljeno koristeći samo najbolje materijale

juno nakit anita dujic

Od najstarijih vremena, nakit se smatra oblikom osobnog ukrašavanja, ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Nadalje, riječ je o mnogima najdražem modnom dodatku koji često ima posebnu sentimentalnu vrijednost.

juno nakit anita dujic

S nestrpljenjem se iščekivala nova kolekcija poznatog brenda nakita Juno. Nakon, nažalost, odgođene kampanje proljeće/ljeto zbog novonastale situacije u svijetu, nova kampanja pokazala je prkos. Prkos da se izdigne iz svih nedaća koje je okružuju, prkos da nadiđe sve sive prognoze koje su se nad njom nadvile. Upravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra. Riječ "kontra" karakteristična je za Dalmaciju iz koje dolazi i sama stvarateljica i kreativka ovog posebnog nakita - Anita Dujić.

juno nakit anita dujic

Brend Juno je oduvijek i bio kontra trendova koji se izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, kontra nametanja i povodljivosti. Juno nakit je vječan, svevremenski i prikladan za sve prigode, bez obzira na to je li riječ o dnevnoj šetnji ili večernjem izlasku. Svi komadi nakita su jedinstveni i personalizirani te se stvaraju s posebnom pažnjom. Minimalizam koji je, slobodno bismo mogli reći, zaštitni znak ovoga brenda, snažan je odraz snage žene koja nosi ovaj nakit. Žene koja je svoja, jedinstvena i samouvjerena. Brend Juno odlučio se prepustiti nemirnim vodama koje ga okružuju i jednostavno njima ploviti. 

juno nakit anita dujic

Anita nikada ne miruje te neprestano u svemu traži inspiraciju, a u ovim neizvjesnim vremenima dizajnirala je kolekciju nakita kojom se iznimno ponosi. Tako je nova jesenska kampanja zamišljena u obliku četiri seta, točnije četiri Juno linije, a one su JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI. Linije su prepune jedinstvenih oblika i detalja te je moguće pronaći za svakoga ponešto. Jesenska kolekcija obuhvaća ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje s ljubavlju napravljeno koristeći samo najbolje materijale. Neizostavna JunoCHI linija nakita, izrađena je od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

juno nakit anita dujic

Svi se volimo razveseliti ponekom sitnicom ili istom razveseliti svoje voljene. Ako ste u potrazi za idealnim nakitom koji će biti jedinstven i personaliziram ili pak tražite onaj "wow" efekt koji će podignuti vašu odjevnu kombinaciju, a u isto vrijeme izgledati posebno, na službenom web shopu Juno ili putem društvenih mreža, možete pronaći svoj favorit.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.