Uz predstavljanje novih kolekcija poznatih riječkih modnih imena, 13. Riječke stepenice prati i editorijal s poznatih gradskih lokacija

rijecke stepenice

Trinaestu godinu zaredom, 23. kolovoza održat će se 13. Riječke stepenice, atraktivno modno događanje u srcu Rijeke na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna, koje će kao i uvijek ponuditi ono najbolje i najelegantnije od mode.

rijecke stepenice

Svoje kolekcije predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Trgovačka i tekstilna škola Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt. Frizure potpisuje tim Perman Experience koji će predstaviti trendove za jesen, a make -up Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin. 

rijecke stepenice

"Trinaesto izdanje Riječkih stepenica prati i modni editorijal koji smo snimili na poznatim riječkim lokacijama. Uskoro ćemo ga predstaviti kao riječku razglednicu s obzirom da su Stepenice postale prava turistička atrakcija brojnim gostima koji u kolovozu posjećuju Kvarner", ističe Ivana Delač, direktorica projekta.

rijecke stepenice

Ulaz na modne revije je slobodan za sve posjetitelje, koje očekuje i after party u Teatro lounge baru, a svi oni koji neće moći uživati u modi pod vedrim nebom u toploj ljetnoj večeri 13.Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.