Plesačica burleske Miss Dirty Martini koja dobrano prelazi 100 kilograma, snimljena je u pariškoj Rue Cambon 31 na kojoj se nalazi legendarni atelje Chanel. U moćnom se modnom biznisu doista događaju revolucionarne stvari

miss dirty martini za chanel

Nakon što je njemački časopis Brigitte odlučio kako će njihove naslovnice i editorijale krasiti samo „obične" žene, a ne profesionalne manekenke, evo još jednog velikog pomaka u modnom biznisu. Mršavice više ne vladaju kampanjama i editorijalima, a stokilašicama su vrata u svijet visoke mode širom otvorena.

Iako je alfa i omega Chanela - Karl Lagerfeld - poznat po svojim surovim izjavama kako „nitko ne želi vidjeti zaobljenu ženu, jer imamo debele majke koje sjede sa svojim vrećicama čipsa ispred televizora i govore kako su mršave žene ružne", ipak je pokleknuo suvremenim trendovima koji vole sve što je „stvarno" - reality se polako uvukao i u high fashion. Stari modni lisac mora podviti rep i u Chanelovim krpicama gledati pravu rubensovsku debeljucu, plesačicu burleske Miss Dirty Martini, koja ima oko 110 kilograma.

miss dirty martini za chanel

A Miss Prljavi Martini nije snimljena tako da se njene obline zakamufliraju... A, ne, ne, ne, upravo suprotno - sve jako dobro dolazi do izražaja - na sebi, kao što vidite, ima tek hulahopke, metalne remene, podvezice, crne rukavice i nisko rezane grudnjake. Editorijal je osmišljen za posebno izdanje V Magazinea.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.