Zlatarna Celje predstavlja novu Lencia kolekciju »Evening Mist« kojom najavljuje ljetne kolekcije dizajnerskog Lencia srebrnog nakita

zlatarna celje, evening mist

Dizajnerica nakita Zlatarne Celje Olga Košica inspiraciju za ovu kolekciju je pronašla u dubini zvjezdanog neba toplih ljetnih noći i njihovoj bezvremenskoj postojanosti.

»Noćna zvjezdana maglica, nebrojene i neistražene zvijezde te njihova bezvremenska ljepota, vječno su nadahnuće. Evening Mist je pogled u dubinu zvjezdanog neba i vječno čuđenje koje pogled u noćno nebo izaziva. Ova kolekcija je namijenjena pravim romanticima kojima su prirodne ljepote vječno nadahnuće.«, izjavila je slovenska dizajenerica kolekcije Olga Košica.

zlatarna celje, evening mist

»Evening Mist« je prva u nizu Lencia ljetnih kolekcija Zlatarne Celje koje će ljetni modni stil zaokružiti do savršenstva. Vrhunska ručna izrada, unikatan dizajn modernih i mladenačkih Lencia kolekcija detalji su koji neće ostati nezamijećeni. Kolekcija »Evening Mist« nagovještaj je mističnih i svjetlucavih ljetnih noći koje tek trebaju biti istražene.

zlatarna celje, evening mist

Kolekcija »Evening Mist« je već dostupna u poslovnicama Zlatarne Celje u Hrvatskoj. Sastoji se od ogrlice, prstena i naušnica koji su izrađeni od rodiniranog srebra i ukrašeni staklenim Swarovski kristalima.

zlatarna celje, evening mist

Cijena ogrlice: 1.197,00 kn
Cijena prstena: 742,00 kn
Cijena naušnica: 860,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.