Glavnu ulogu u svojoj novoj modnoj kampanji, mladi dizajner Tomislav Bahorić dodijelio je zgodnom glumcu Mislavu Čavajdi, i inače poznatom po svome osebujnom i specifičnom stilu. Reviju Tomislava Bahorića moći ćete vidjeti na nadolazećem Cro A Porteru, 21. ožujka 2012., u Kući za ljude i umjetnost LAUBA

mislav čavajda, tomislav bahorić

Dizajner Tomislav Bahorić, zakleti minimalist i zaljubljenik u crno i avangardu, radi odmak u smislu boje pa predstavlja svoju novu kolekciju Deep blue(s), dvojakog naziva, koja igrom riječi predstavlja boju, ali i stanje duha. Početna ideja je radnička mandura reinterpretirana na avangardan način, te kombinezon koji stvara pravu modnu bajku. Plava boja kao cjelovit motiv te različite strukture tkanina čine savršenu skladnu cjelinu, a cool izgled kolekcije postignut je skinny izgledom u donjim, te volumenom u gornjim dijelovima.

mislav čavajda, tomislav bahorić

Vodeći "komad" kolekcije je sako, koji je nosiv s dvije strane, te kombinezon interpretiran na potpuno novi način. Transformabilnost pojedinih elemenata čine kolekciju multifunkcionalnom. Jasno naglašena muška forma istražuje i androginost u odijevanju, ne negirajući pritom osnovne muške elemente. Od materijala prisutni su: pamuk s elastinom, organdi te malo kože. Glavnu ulogu u kampanji Tomislav Bahorić dodijelio je glumcu Mislavu Čavajdi poznatom po svome osebujnom i individualnom modnom izražaju.

Revija Tomislav Bahorić na rasporedu je prvog dana Cro A Portera, 21. ožujka 2012., u Kući za ljude i umjetnost LAUBA.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.