Za ljeto 2014. hrvatski dizajneri predlažu kombinacije koje variraju od casual dnevnih do glamuroznih večernjih varijanti, ali i onih koje ćete s lakoćom nositi od jutra do večeri. Iako posebno vesele vibrantne i intenzivne boje, ljubiteljice crno-bijele klasike i ovog će puta doći na svoje

moda.hr lookbook     Zjena Glamočanin

"Kada smo prije osam sezona entuzijastično napravili prvi Lookbook hrvatskih modnih dizajnera koji je u međuvremenu postao tradicionalan projekt portala www.moda.hr, nisam mogla ni sanjati da ćemo samo nekoliko godina kasnije u njemu okupljati toliko dizajnera. Odličan je osjećaj znati da projekt kojemu je na prvom mjestu promicanje hrvatskog modnog dizajna, jednako vole dizajneri kao i naše čitateljice'', kaže urednica portala moda.hr, Lucija Biondić.

moda.hr lookbook Arileo

moda.hr lookbook

Teo P-za MAK

moda.hr lookbook

Igor Dobranić

moda.hr lookbook

Iva Karačić

moda.hr lookbook

Katarina Džale

moda.hr lookbook

Nina Ležaić

moda.hr lookbook

MAKS Studio & bi.bi

Za ljeto 2014. svoje je prijedloge unutar Lookbooka dalo čak 26 hrvatskih dizajnerskih imena. Kombinacije variraju od casual dnevnih do glamuroznih večernjih varijanti, ali i onih koje ćete s lakoćom nositi od jutra do večeri. Iako posebno vesele vibrantne i intenzivne boje, ljubiteljice crno-bijele klasike i ovog će puta doći na svoje.

Foto: Franjo Matković.
Styling: Barbara Repe, Željka Kosanović
Make up: Danijela Lesandrić za INGLOT
Hair: Ivica Palinić i Ivan Pervan
Models: Dora Sabljić MyGuys Models, Lorena Tijan Talia Model, Alena Lena Kananović Midikenn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.