Dok je davnih 90-ih godina bio najpopularnija tenisica za trčanje, danas je Ventilator neizostavan detalj urbanog gradskog stila

reebok ventilator

Davne 1990. godine, vodeći globalni fitness brand, Reebok, predstavio je jedan od najdugovječnijih modela tenisica na svijetu - Ventilator. Ventilator je bio prva tenisica s revolucionarnom Hexalite tehnologijom, koja je osiguravala značajniju udobnost i jaču apsorpciju udaraca – sve što je trkačima omogućavalo ostvarivanje boljih sportskih rezultata, bez obzira je li riječ o dugim ili kratkim prugama.

reebok ventilator

Potplat Ventilatorica načinjen je od otporne i dugovječne gume, a luk smješten na sredini, osmišljen je kako bi osigurao stabilnost na svim podlogama te optimalnu kontrolu kretanja stopala. A zašto Ventilator? - model je dobio ime zahvaljujući panelima smještenim sa strane, koji su omogućavali hlađenje i pružali prozračnost – već tada, Ventilatorice su bile ispred svog vremena.

reebok ventilator

Danas, 25 godina od pojave prvog modela, Ventilator i dalje predstavlja klasiku. Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena došle na gradske ulice, kao nezaobilazne fashion tenisica. Ove godine doživljava revival kroz tri modela, koji će odgovarati izvornim modelima, i u boji, tehnologiji te po obliku. Kako bi najbolje predstavio bezvremenske tenisice za trening, Reebok je angažirao poznatog fotografa Jonathona Manniona, da uhvati esenciju Ventilator modela.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.