Liu Jo savršeno kombinira eleganciju i ženstveni look koji je upotpunjen bezvremenskim detaljima. Upravo ovakav stil je oduševio prezentericu Jelenu Rozgu, Ivu Radić, Sandru Bagarić, Antoniju Stupar Jurkin, Lanu Jurčević, Antoniju Blaće, Tamaru Garbajs, Eciju Ivušić i mnoge druge

liu jo otvorenje

Okupljenima je uz svečanu notu predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017 koja se savršeno uklopila u minimalistički uređen interijer nove modne destinacije koja će zasigurno prirasti srcu mnogih zagrebačkih fashionistica. Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na MUST HAVE jakne obogaćene krznom u boji. Osim jakni, kolekcija obiluje atraktivnim puloverima, haljinama i elegantnim torbama.

liu jo otvorenje

liu jo otvorenje

Liu Jo store pročišćenim i vrhunskim dizajnom prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu. Zlatna boja u kombinaciji s bijelom čini prostor otvorenim i prozračnim te stvara ugodnu atmosferu za shopping u devedeset kvadrata čistog modnog užitka. Dizajn storea savršeno prati harmoniju između kvalitete materijala i besprijekornog stila branda kroz odabir stilskih elemenata i modernih boja stvarajući novu idealnu shopping oazu u Arena Centru, treću u Hrvatskoj.

liu jo otvorenje

liu jo otvorenje

liu jo otvorenje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.