Marla In Fairy Tales nadahnuta je Grimmovim bajkama te bajkama iz raznih krajeva svijeta. Marla kolekcija jesen/zima 2014. obiluje čipkom, detaljima s puno ručnog rada, kao i enigmatičnim krojevima i materijalima, koji su projekt i rad dizajnerice u njenom atelieru

marla jesen 2014

Puno reljefa, veza i prepleta stopilo se u bajkovitu priču o hrabroj i samouvjerenoj Marla ženi, koja u editorijalu ide ususret izazovima i pobjeđuje razne opasnosti u kojima su se našle junakinje najpoznatijih svjetskih bajki, od Rapunzel (Matovilka), Snjeguljice do Trnoružice. Njena Rapunzel oslobađa samu sebe od unutrašnjih borbi i strahova, znatiželjna Snjeguljica uživa u rizičnoj jabuci jer zna da joj ne može naštetiti. Misao "One bite and all of your dreams come true" otvara joj nove životne mogućnosti i uvećava samopouzdanje. Marlina Trnoružica se ne boji boli ni izazova, ali promišlja rizične situacije; neustrašiva Pepeljuga ne sanja o princu na bijelom konju već svojim trudom ostvaruje i živi svoj san.

Ovim editorijalom Marla se prisjeća svog djetinjstva, kad je kao djevojčica čitala bajke, kao djevojka sanjarila i prisjećala se pouka iz njih, a kao odrasla zrela žena pobjeđuje nevolje i živi svoj san.

Editorijal Marla In Fairy Tales podsjeća i na jedan poučan citat koji je njena vodilja: "Believe in one self and take chances. Not let anything hold you back from achieving greater things, and finding who you are in life." Editorijal "Marla In Fairy Tales" spaja starine sa suvremenošću, poigravajući se punk elementima i izazovnim krojevima, te mistikom kasnog srednjeg vijeka.

marla jesen 2014

marla jesen 2014

marla jesen 2014

marla jesen 2014

Kreacije i styling potpisuje dizajnerica Nives Stepinac Grgurić, fotografije Ratko Grgurić, make up i hairstyle Iva Berišić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.