Kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočala za proljeće/ljeto 2011. s potpisom Dolce&Gabbana totalno će vas osvojiti. A kako sve ne bi ostalo samo na riječima, za vas smo, naravno, pripremili senzacionalne poklone - najtrendi sunčane naočale iz kolekcije!

dolce and gabbana sunčane naočale, kolecija ljeto 2011

Tri čitateljice koje na poklon od Luxottice i Femine.hr dobivaju prekrasan ženski model sunčanih naočala Dolce&Gabbana iz kolekcije za proljeće/ljeto 2011., su:

ANICA MIROSAVLJEVIć, ZAGREB

NATAšA TOPIć, ZAGREB

ANA JURAS, ŠIBENIK

Model koji vam poklanjamo jedan je od najtrendi modela recentne kolekcije Dolce&Gabbana sunčanih naočala. Izrađen je od acetata, velikih okvira u stilu 80-ih godina. Linearni dizajn unikatnim čini ova originalna cvjetnu verzija, s istaknutim Dolce&Gabbana logom.

Čitava kolekcija odiše interakcijom između prošlosti i budućnosti, beskompromisnom kvalitetom i modernim procesima izrade koji se temelje na umješnosti izrade - sve su to elementi koji se spajaju u novoj Dolce&Gabbana kolekciji naočala za sezonu proljeće/ljeto 2011. Za žene, veliki oblici privlačnih linija, a za muškarce klasični aviator, koji je za ovu kolekciju prošao makeover da bi se došlo do uravnoteženijih proporcija i savršenog odnosa između elegancije i impulzivnosti.

Boje su dostupne u rasponu od prirodnih nijansi, preko svjetlijih boja, pa sve do posve originalnih varijanti, kao što su cvjetni uzorci koji će sigurno postati obavezni dijelovi svake ženske garderobe. Uz kolekciju sunčanih naočala, predstavljena je i nova kolekcija dioptrijskih okvira, inspiriranih glamurom 50-ih i 60-ih godina.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.