Svoju odjeću savršeno ste isplanirali, ali ipak joj nedostaje ono nešto. Treba vam detalj koji će svakom outfitu dati poseban štih? Savršeni par sunčanih naočala upravo je ono što vam treba jer će upotpuniti svaku modnu kombinaciju te je učiniti jedinstvenom i posebnom

elfs retro kolekcija suncanih naocala

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji sunčane naočale nose tijekom cijele godine i oni koji ih rezerviraju za proljeće i ljeto. No, i jedni o drugi se slažu da uvijek uživaju u prvom pravom proljetnom suncu kada biraju nijansu svojih novih omiljenih naočala. Na taj način najbolje možemo simbolički obilježiti početak toplijih dana koje ćemo provoditi uživajući na suncu. Proljeće je, dakle, idealno vrijeme da proširite kolekciju omiljenih naočala, a nova ELFS kolekcija retro sunčanih naočala donosi modele za svaki ukus i oblik lica - od onih zavodljivih mačkastih, okruglih i četvrtastih do avijatorskih u kojima ćete izgledati totalno cool.

elfs retro kolekcija suncanih naocala

ELFS sunčane naočale inspirirane su retro estetikom, no slažu se uz svaku kombinaciju koja dobiva potpuno novu dimenziju. Oni koji više naginju klasičnom dizajnu, birat će klasičnije okvire, kao što su mačkasti okviri različitih nijansi ili klasične crne avijatičarke naočale, dok će drugi uživati u brojnim drugim modelima i nijansama savršeno uokvirenim metalnim okvirima zlatne boje.

elfs retro kolekcija suncanih naocala

"Ove chic retro sunčane naočale možete nositi nositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Osim toga, postoje i party modeli sa staklima u žutoj, tirkiznoj i ružičastoj boji,tako da naočale ne trebati skidati ni tijekom večernjih zabava kojih će, kako se približava ljeto, biti sve više i više. Željeli smo napraviti modele za sve oblike lica te koji se mogu nositi u različitim kombinacijama i svakoj modnoj varijatni dati onaj poseban štih po kojem ćete se razlikovati od drugih i biti zapamćeni", ističe Ivan Tandarić iz modnog dvojca ELFS.

elfs retro kolekcija suncanih naocala

Izbor sunčanih naočala u raznim bojama i oblicima je zaista veliki, a u nastavku vam donosimo nekoliko modela ELFS sunčanih naočala u kojima ćete ovo proljeće i ljeto zablistati te sretni uronuti u jesen i rane zimske dane!

elfs retro kolekcija suncanih naocala

Sve kreacije iz kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Hvaru i u novootvorenoj poslovnici u Opatiji te online putem web shopa na www.elfs.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.