Romantični detalji, cvjetni uzorak, retro vijuge,  jarke i pastelne boje… U novoj kolekciji dizajnerica Đurđice Vorkapić ponovno je pretvorila tkaninu u platno za umjetničko djelo i kreirala neodoljive odjevne komade 

hippy garden

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada nerazmetljivom urbanom elegancijom. Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za urbane, zaigrane i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život. 

hippy garden

Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

hippy garden

Danas je povezivanje  dizajnerske kreativnosti i umjetnosti uključeno u stvaralačku dinamičku interakciju, a kompletna kolekcija u cijelosti će biti prikazana u samom centru Zagreba, točnije u Tomićevoj ulici kod uspinjače 25. 5.2022. Prodavaonica dm-a u srcu Zagreba na jednu će večer postati umjetnička kulisa modno scenskog projekta HIPPY GARDEN #INSPIRED BY ART u suradnji sa akademskom slikaricom Nikolina Ivezić.

hippy garden

Kolekcija će biti dostupna na poznatoj modnoj adresi Hippy Gardena u Masarykovoj 5. u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.