Hrvatski modni brend Marburi, iza kojeg stoji dizajner Marko Burić, za ovo je ljeto lansirao ugodne, praktične, šarene haljine, kojima je zaštitni znak velika mašna na oba ramena

marburi haljine

Hrvatski modni brend Marburi za ovo je ljeto lansirao jednostavne, ali vizualno vrlo efektne te ujedno udobne i praktične haljine u različitim bojama, kojima je zaštitni znak velika mašna na svakom ramenu. Marburi haljine idealne su za plažu, ali i za grad te se mogu kombinirati uz niz različitih modnih dodataka. Odišu ljetnim šarmom i neopterećenošću, lepršave su, daju tijelu slobodu kretanja i disanja. Na njima prevladavaju decentni kombinirani uzorci (točkice, pepita, crtice...), a trake na ramenima, koje su također različitih boja, možete podesiti po svojoj želji.

marburi haljine

Marburi haljine savršeno će izgledati uz neki statement komad - remen, zanimljive ljetne torbe i cekere, sve verzije visoke i niske ljetne obuće. Brend Marburi svojim živim koloritom uvijek odiše radošću, a njegovi su krojevi podešeni tako da budu nosivi, udobni i da ne sputavaju tijelo.

marburi haljine

marburi haljine

marburi haljine

Detalji:

Marburi Instagram
Marburi Facebook

marburi haljine

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.