Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević , poznatije kao modni dvojac Boudoir, ove su nam jeseni i zime pripremile nešto potpuno drugačije od svega što su nam ponudile svojim kolekcijama dosad

boudoir fiskultura

Capsule kolekcija naziva Boudoir Fiskultura kreirana je za sve one koji se žele osjećati posebno svaki dan i u svakoj prilici i možemo reći da boudoirke ovom kolekcijom idu van okvira svog dosadašnjeg modnog opusa. Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat. Kako objašnjava Martina Čičko Karapetrić, klijentice su ih stalno pitale zašto ne kreiraju i sašiju nešto u boudoirskom stilu, a opet svakodnevno i vrlo nosivo.

boudoir fiskultura

boudoir fiskultura

"Morana i ja smo sjele jedan dan i zaključile da bismo trebale kreirati i sašiti nešto što nije samo couture kada nas klijenti to traže. Odvažile smo se. Ova kolekcija nosi naziv Boudoir F i s k u l t u r a, vrlo je nosiva i namijenjena svima koji se svakodnevno žele osjećati posebnima. Tu su štosne majice, majice s kapuljačom i bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, a mi smo ih kombinirale s pret-a-porter kolekcijom koja, osim suknji, uključuje i bluze.", kaže Martina Čičko Karapetrić.

boudoir fiskultura

Okosnica kolekcije su tri bazna modela interpretirana u raznim varijantama boja i kombinacija tiska. Temeljna tkanina Boudoir F i s k u l t u r e je pamuk kombiniran s luksuznim sequin tilom te detaljima kao što su ručno našivene plišane mašne, glitter tisak i plišani porubi koji cijeloj kolekciji, iako je dnevna, daju dozu luksuza.

I ovaj put je za fotografije zaslužan nagrađivani hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, modeli koji su interpretirali Boudoirove "vježbačice" su Larisa i Iris iz agencije Colors Model, make-up potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.