Niti u ovoj turbulentnoj godini prepunoj prevrata i neizvjesnosti, koja je iz temelja promijenila modu, ali i naše živote, eNVy room nije odustao od revije. Blještava svjetla reflektora, dramatičnu scenografiju i žamor publike zamijenila je čudesna šumska pista zavijena u magične boje jeseni, daleko od gradske vreve, u smirujućoj tišini i ljepoti prirode. Prvi put, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović svoju su modnu priču ispričali jedinstvenim video showom emitirajući ga publici putem virtualnih kanala

envy room jesen zima 2020

Osmišljene do posljednjeg detalja, modne su revije od samih začetaka brenda eNVy room imale posebno mjesto u modnom stvaralaštvu popularnog tandema. Fantastičnim scenografijama i inovativnim konceptima, kreirale su ozračje nezaboravnog modnog spektakla i bivale poligonom za pričanje još neispričanih modnih priča, uvijek zaogrnute velom glamura, ženstvenosti i elegancije.  Niti u ovoj turbulentnoj godini prepunoj prevrata i neizvjesnosti, koja je iz temelja promijenila modu ali i naše živote, eNVy room nije odustao od revije. 

envy room jesen zima 2020

Show koji se na ekranima ekskluzivno zavrtio u nedjelju, 8. studenoga, u 20 sati, načinom je prezentacije i ozračjem bio posve drugačiji od uobičajenih spektakala. No, eNVy room je iznova uspio razoružati publiku svojom šarmantnom modnom vizijom i ispričati čudesnu modnu bajku koja će se još dugo pamtiti.

envy room jesen zima 2020

Modeli su koračali pistom posutom šumskim lišćem, uokvireni toplim jesenskim nijansama, a kolekcija namijenjena recentnoj hladnoj sezoni, u koloritu jeseni, odisala je prepoznatljivim eNVy rukopisom predstavljajući svojevrsnu nadogradnju prethodne kolekcije. Niti ovoga puta, dvojac nije odstupao od senzualnosti, ženstvenosti i elegancije koje vjerno prate njihove modne priče.

envy room jesen zima 2020

Kolekcijom iznova dominiraju dobro poznati lajtmotivi brenda poput raskošnih volana i ukrasnih nabora, romantične čipke, visokih proreza, naglašenih ramena u stilu osamdesetih godina, zatvorenih ovratnika i ponegdje senzualno otkrivenog dekoltea. No, iako bazirana na prepoznatljivim elementima, kolekcija donosi pregršt inovativnih rješenja kada je riječ o detaljima, krojevima, materijalima te, naposljetku, samom stylingu.

envy room jesen zima 2020

Nježna i decentna čipka ovaj je put tako zabljesnula metalik sjajem prelijevajući se iz očaravajućih zelenih nijansi u bogate tonove vina i bakra, a sada već prepoznatljive svilene haljine otvorenih leđa osvanule su u midi dužini, u razigranim asimetričnim krojevima, s visokim, zatvorenim ovratnicima i naglašenim ramenima. Delikatna svila u pokretu decentno ocrtava konture tijela akcentirajući željeni dojam ženske senzualnosti i zavodljivosti. Osim haljina, kolekcija se sastoji i od dva chic kombinezona, te dvobojnog svjetlucavog odijela sastavljenog od oversized sakoa i hlača cigarette kroja.

envy room jesen zima 2020

Premda namijenjena hladnoj sezoni i s fokusom na jesenski kolorit, kolekcija obiluje floralnim uzorcima, svilena tkanina ima impregnirani otisak reptilove kože, a volani različitih veličina i nabori kreiraju dojam razigranosti. Finale kolekcije rezervirano je za nekoliko dramatičnih večernjih haljina od štrasa, s naglašenim ramenima i začinjenima dubokim prorezima koji oponiraju zatvorenim ovratnicima. Dojam zaokružuju zanimljiva stilska rješenja pa su lookovi upotpunjeni visokim lakiranim rukavicama i čizmama u upečatljivim nijansama, a struk je akcentiran kožnatim vintage eNVy room remenima.

envy room jesen zima 2020

Jedinstveni video show koji potpisuju izvrsni Karla Jurić i Ive Trojanović snimljen je u magičnom okruženju Wedding Resorta Corberon, šumskom pistom koračaju modeli agencije Talia Model, make up potpisuje Sanja Agić, a kosu studio Evelin. Snimke dronom djelo su Luke Jazića.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.