MASS, prateći globalne modne trendove, na police svojih trgovina dovodi britanski brand HUNTER za kojim već nekoliko godina luduje cijeli svijet

hunter čizme mass

Hunterice su nastale daleke 1856. godine u Velikoj Britaniji. Tijekom rata njihova proizvodnja se povećavala, bile su idealna obuća za poplavljena ratna područja. Od tog trenutka brand Hunter još je više učvrstio svoje povjerenje te pridobio dodatne simpatije. Hunter čizme danas se mogu pohvaliti i s dva kraljevska certifikata. Godine 1977. Edinburški vojvoda dodijelio im je HRH certifikat, a 1986. godine uslijedio je i HRH certifikat koji im je dodijelila i sama engleska kraljica. Hunter čizme objedinjuju modernu tehnologiju s tradicionalnim tehnikama rada, te se takvi ručno rađeni modeli čizama danas prodaju po cijelom svijetu.

hunter čizme mass

Izrađene su od nepropusne gume i idealne su za održavanje stopala suhima u kišnom periodu. Moderne verzije gumenih čizama s neodoljivim uzorcima i bojama popularne su među modnom elitom, a oni koji su imali imalo otpora prema ovoj vrsti obuće nesumnjivo će pokleknuti pred bogatim izborom u svim Mass dućanima.

Cijene: 899 kn; 1169 kn

hunter čizme mass

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.