Nakon što je početkom veljače očarao novom bridal kampanjom u kojoj je glavna zvijezda bio veliki plišani medo i model azijskog podrijetla, renomirani dizajner sada otkriva pripadajući lookbook snažne, romantične i pomalo mistične, nocturno atmosfere. Fotografije koje neodoljivo podsjećaju na akvarele izvrsno dočaravaju pročišćenu i modernu, ženstvenu notu Alduk vjenčanica u koje se buduće mladenke zaljubljuju već sezonama

alduk bridal 2018

“Bridal liniju sam pokrenuo sada već davne 2013. godine, ali temelj rada i postulat od kojeg ne odstupam je i dalje isti - ženstvenost, kvaliteta kreativnog razmišljanja u dizajnu te najbolje tkanine kao temelj udobnosti uz minucioznu izradu prema mjerama klijentica uz nekoliko proba kako bi sve bilo savršeno", objašnjava Ivan.

alduk bridal 2018

alduk bridal 2018

Slikarska podloga ima izuzetno važnu ulogu u slikanju, a vođen tom idejom dizajner je sam oslikao velika platna za kulisu novog bridal lookbooka u noćne, plavo-crne tonove s elementima cvijeća i ptica. Dokaz je to koliko se pazilo na svakom detalju, ne samo u dizajnu i izradi novih vjenčanica već i u samoj prezentaciji po čemu je ovaj hrvatski modni brend poznat.

alduk bridal 2018

alduk bridal 2018

Alduk vjenčanice su postale sinonim za lijepi ručni vez, 3D tkanine i nježne čipke uz razne siluete i krojeve kako bi izvrsno pristajale različitim tipovima građe. Cijene vjenčanica kreću se od 7.000 do 9.500 kuna, a individualni pristup svakoj klijentici omogućava i personalizaciju detalja na odabranom modelu vjenčanice. Vlastiti termin za probu vjenčanica buduće mladenke mogu dogovoriti na mail ivan@alduk.hr ili putem Facebook stranice ALDUK.

alduk bridal 2018

Fotografija: John Pavlish
Model: Lara Spajić, Talia model
Make-up: TB make UP
Kosa: Studio Marcela

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.