Putovanje oko svijeta kreće od Cancúna u Meksiku, s najljepšom ženom svijeta, Gabrielom Isler – Miss Universe 2013. Privlačnost i senzualnost venezuelanske ljepotice dodatno naglašavaju nevjerojatni stilovi nove kolekcije za plažu i atraktivan kupaći asortiman iz capsule kolekcije „Yamamay za Miss Universe"

yamamay ljeto 2014

Sljedeće odredište je plaža Tulum s mediteranskom ljepoticom, Angelom Martini, koja očarava svojim oblinama prezentirajući kupaći asortiman, sa sjajnim i ručno-vezenim teksturama. Poznati brazilski modni dizajner Amir Slama nastavlja uspješnu suradnju s Yamamayom, donoseći originalnu Beachwear liniju koja kombinira bikini i jednodjelne kupaće kostime.

yamamay ljeto 2014

Turneja se nastavlja do Brazila: Bossa Nova i predivne šetnje obalom pozadina su najšarenijeg dijela Yamamay kolekcije, uključujući širok izbor „Brasileras" japanki za nju i za njega. Yamamay je dizajnirao nešto posebno i za mlade djevojke: kolekcija „I Love Y" je osvježena resicama, cvijećem, animalier uzorcima te okružena plavim nebom i kristalnim morem Miami Beacha.

yamamay ljeto 2014

Putovanje oko svijeta završava na Maldivima gdje predivne Alessia Reato, Patricia Manfield i Alessia Ventura uživaju u pustolovini na najljepšim plažama svijeta noseći originalan i senzualan Yamamay kupaći asortiman.

yamamay ljeto 2014

yamamay ljeto 2014

yamamay ljeto 2014

Yamamay Beachwear kolekcija dostupna je na Yamamay prodajnim mjestima.

yamamay ljeto 2014

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.