Ako ste odrastali u devedesetima i početkom 2000. godine, sigurno se sjećate simpatičnog plastičnog nakita, privjesaka koji su se nosili na ogrlicama i naušnicama. Ovo ljeto je totalno u znaku istih! Predstavljamo vam preslatke srećonoše Šibenčanke Ivane Slavice Vunić, u koje smo se zaljubili na prvi pogled 

sreconose

Ivana Slavica Vunić jedna je od najomiljenijih hrvatskih dizajnerica nakita, koju na društvenim mrežama prate deseci tisuća žena i zadovoljnih klijentica, i poznata je po naušnicama, ogrlicama i rajfovima koji na prvu osvajaju bojama, oblicima i raskošnim dizajnom. Njezin nakit obožavaju poznate Hrvatice poput Lane Jurčević, Nives Celsius, Žanamari Perčić, ali i popularna svjetska DJ-ica Nikki Bellucci. Osim što izrađuje nakit, ova kreativna Šibenčanka sama ga i vrlo vješto promovira, pa je njezin brend veoma popularan na društvenim mrežama.

sreconose

Ovo ljeto, Ivana nas je oduševila svojim srećonošama koje su se već nametnule kao trend i vladaju društvenim mrežama. Autentičan i šaren, nosi se nakit u bojama koji miriše na djetinjstvo i podsjeća na old school modele devedesetih koje smo nosili u mladosti. Tako su ogrlice i naušnice s plastičnim smajlićima, dudicama, cvjetićima i slovima kojima se ispisuje "peace, happy, love, smile" u centru pažnje ovo ljeto. 

sreconose

"Ovo ljeto je otkačeno. Nije u znaku bijele boje. Spajamo zelenu i rozu. Rozu i narančastu. U sezoni smo kada je sve dopušteno, stoga si dajte oduška i odložite predivne bijele bisere, minimalističke zlatne ogrlice i probajte šareni nakit koji će vas u trenu vratiti u najsretnije dane. Žila kucavica ovakvog nakita su končić i perlice u što širem spektru boja. Kladim se niste ni mislili da će vam ikada pasti na pamet ponovno ih nositi", kaže uz osmijeh kreativna Šibenčanka. 

sreconose

Jeste li spremni na nešto potpuno novo? Prisjetite se vremena dječjih prijateljstava koja su nekako uvijek bila okrunjena šarenim narukvicama s porukicam, zavirite u našu galeriju i bacite se u shopping.

sreconose

Detalji na Instagramu: @ivana_nakit_sibenik_official

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.