U novim kolekcijama najvećih hrvatskih proizvođača modnih dodataka, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, nalaze se nakit i satovi u uzbudljivim i intenzivnim nijansama crvene - boje jeseni 2017. koja svojim neodoljivim tonovima nudi odgovor na baš svako stilsko pitanje

nakit s dodirom crvene

Srebrni modni dodaci intonirani spektrom ove vladarice boja s lakoćom boje sivilo svakodnevice toplim sjajem žute i crvene pozlate, donoseći dašak glamura u živote svih modno osviještenih dama. U jesenskim kolekcijama isprepliće se nakit s dozom nostalgičnih i ženstvenih elemenata iz tradicije hrvatskog zlatarstva, ali i sasvim novi minimalistički oblikovani primjerci.

nakit s dodirom crvene

nakit s dodirom crvene

Od srebrnih naušnica inspiriranih cvjetnim pupoljcima, predimenzioniranog prstenja asimetričnog dizajna sve do narukvica i privjesaka u primarnim nijansama crvene te zagasitim tonovima kao što je bordo, stvara se balans između zavodljivosti i beskonačne romantike. Igrom oblika i kombinacijom upotrebe različitih materijala u izradi, nakit ovako dobiva još senzualniju notu, a dodatno se ističe uz dodatak koralja, cirkona, cvjetnih elemenata te zaobljenog kamenja u crvenim nijansama koji svojim refleksijama i naglašenim sjajem pretvara običan modni dodatak u pravu umjetninu.

nakit s dodirom crvene

Svakom novom kolekcijom u Zaksu i Argentumu iznova otkrivaju novu, zanimljivu priču pa pomno izrađeni srebrni modni dodaci lako pronalaze svoje obožavateljice diljem Hrvatske, neovisno o dobi i modnom usmjerenju. Sudeći prema svjetskim modnim trendovima, ove jeseni nema mjesta za neutralne i diplomatske stilske kombinacije pa stoga slobodno i hrabro zakoračite u jesen 2017. s novim, upečatljivim komadima nakita crvenog sjaja.

nakit s dodirom crvene

nakit s dodirom crvene

Cjelokupnu kolekciju potražite u Argentum i Zaks poslovnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene na sav asortiman zlata.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.