Poznati fashion brand Replay prezentirao je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015., uvodeći modne urednike i novinare u trendove za nadolazeću sezonu kroz originalan showroom. Odvažna kolekcija prikazana je kroz jedinstvenu modnu priču u prepoznatljivom duhu popularnog talijanskog branda koji karakterizira čvrst stav protiv ustaljenih pravila te buntovni, underground duh

replay proljeće 2015

Novo lice denima, koji predstavlja bazu svih Replay kolekcija, osmišljeno je kroz inovativne tretmane ispiranja i nasumičnog sjenčanja, dok se kao glavni ljetni trendovi izdvajaju žive boje, upečatljivi uzorci te modeli zlatnog i srebrnog sjaja.

replay proljeće 2015

replay proljeće 2015

replay proljeće 2015

replay proljeće 2015

replay proljeće 2015

replay proljeće 2015

Replay vidi ljeto kao idealno vrijeme da pokažemo svoju hrabru stranu kroz kolekciju koja je istovremeno neposlušna i savršeno precizna. Intrigantna mješavina retro i suvremenih utjecaja besprijekorno spaja naizgled nespojivo, donoseći jedinstvene modele koji ne mogu proći nezamijećeno. IT komadi nadolazeće sezone nesumnjivo su famozne espadrile, jakne obogaćene neodoljivim mixom uzoraka, „destroyed" jeans kao apsolutni must have te upečatljivi modni dodaci za savršeno zaokružen styling. Provokativna i besprijekorno stilizirana, nova Replay kolekcija uvodi nas u uzbudljivo ljeto sa samo jednim pravilom – da pravila nema.

replay proljeće 2015

Lucija Biondić, Zora Bjelousov i Igor Crnčić

replay proljeće 2015

Marina Drljo i Igor Crnčić iz Conor Komunikacija s hrvatskim modnim urednicama i novinarkama

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.