Inspiriran slobodom ženskog stila, Reebok je za ovo proljeće redefinirao jedan od svojih najznačajnijih kultnih modela. Predstavljajući savršen mix svog bogatog nasljeđa, dodavanjem elegantne svilene vrpce svevremenskoj klasičnoj stilskoj ikoni, Freestyle High Bow predstavlja potpuno novu i sjajnu prepoznatljivu siluetu

reebok freestyle high bow tenisice

Izvorno kreirane 1982. godine, Freestyle su bile prve tenisice dizajnirane posebno za žene, a idealne za aerobik i fitness ludilo. Freestyle, koji je tada bio Reebokova epska uspješnica s milijunima prodanih primjeraka diljem svijeta, danas, trideset i pet godina kasnije ovaj dojmljivi street style komad ponovno se našao na policama trgovina izgledajući bolje nego ikada.

reebok freestyle high bow tenisice

reebok freestyle high bow tenisice

Decentan dizajn s dodatkom elegantne svilene vrpce koja se veže i nosi preko gornjeg dijela, idealne su tenisice za djevojke koje njeguju svoj jedinstveni stil. Reebok Freestyle High Bow model je dostupan u crnoj, bijeloj i boji breskve koji i dalje pruža stilsko zadovoljstvo te savršenu ravnotežu između sporta, udobnosti i ženstvenosti.

reebok freestyle high bow tenisice

Reebok Freestyle High Bow modeli dostupni su po cijei od 849,00 kuna, u maloprodajnoj mreži Reebok partnera ShoeBeDo i Shooster.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.