Kako spojiti bezvremensku ljepotu krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna Pretković koja je za jesen/zimu 2017. svoju kolekciju snimila u bajnoj Opatiji

vesna sposa 2017

Kroz svoj 25-godišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove sezone Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.                     

vesna sposa 2017

vesna sposa 2017

Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega. Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a plodonosna je suradnja nastavljena i s modelima – haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske i Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju Vesnu SPOSU. Ovom je kolekcijom Vesna SPOSA privukla mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.

vesna sposa 2017

vesna sposa 2017

vesna sposa 2017

vesna sposa 2017

FOTO: Robin Pretković 
MODELI: Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska 
FRIZURA: Davor Perman 
MAKE UP: Reviderm 
HALJINE: Vesna SPOSA

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.