Dizajner Ivan Alduk jedan je od rijetkih modnih znalaca koji svoju karijeru i brend gradi strpljivo puštajući klijenticama da odaberu baš njega i njegov dizajn. Svojim jedinstvenim modnim pristupom Alduk uspijeva učiniti da taj odabir postane i ostane priča koja ne završava haljinom nego upravo njome započinje

alduk svecana vecera

Ana Radišić, Ivan Alduk i Lea Mijatović

Upravo se takva jedna priča odvijala sinoć u samom srcu Zagreba, na Zrinjevcu. Predivni  ambijent poznatog zagrebačkog hotela Palace utjelovio je izvrsnu kulisu za posebnu Alduk večer gdje je sve bilo podređeno istinkom uživanju i druženju suradnika, prijatelja i ambasadora. Ana Radišić, Lejla Filipović, Ana Vilenica, Martina Podgorski, Ivana Delač Đolo, Una Zima, Vedrana Čarapović, Tihana Harapin Zalepugin, Lara Antić, Kristina Krepela i mnogi drugi uživali su u posebnoj božićnoj večeri koju je svojim glasom, uz pratnju klavira, uljepšala pjevačica Lea Mijatović učinivši blagdansku atmosferu još čarobnijom.

alduk svecana vecera

Ana Vilenica

alduk svecana vecera

Ivana Delač Đolo

alduk svecana vecera

Lejla Filipović

alduk svecana vecera

Kristina Krepela

"Ova godina je bila predivna od samog početka i moram priznati kako sam dugo razmišljao na koji način se najbolje zahvaliti svima koji su bili uz mene ne samo ovu godinu nego i puno duže. Drago mi je da sam na ovom predivnom mjestu punom povijesti uspio okupiti sve drage ljude oko božićnog stola, na taj način stvoriti nove uspomene i zahvaliti im na podršci." - rekao je Ivan.

alduk svecana vecera

Zora Bjelousov

alduk svecana vecera

Martina Podgorski i Mate Rončević

Aldukov prepoznatljiv modni potpis ove godine osvajao je srca zaljubljenika u modu od samog početka zaigranim i ženstvenim ready-to-wear kampanjama, bridal kampanjama koje oduzimaju dah te glamuroznom «Holiday» kolekcijom koja je 'točka na i' ovogodišnje Alduk modne čarolije. Mare Milin, Romano Decker, Dejan Kutić i Franjo Matković su fotografi koji su upravo te dizajnerove vizije pretvorili u uspješne projekte, a koji su se sinoć izvrsno zabavili u društvu modnih urednica, novinarki i stilista do kasno u noć.

alduk svecana vecera

Marko Lončar i Mare Milin

alduk svecana vecera

Dejan Kutić i Romano Decker

alduk svecana vecera

Franjo Matković

alduk svecana vecera

Eva Misirača

alduk svecana vecera

Korana Marović

"Svojim radom i modnim izričajem trudim se svaki put iznenaditi klijentice i modnu javnost nečim novim i uzbudljivim. Upravo mi je to izazov koji pred sebe stavim na početku svake godine."– zaključio je Ivan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.