Modni postav su činile sestre Hadid odjevene u MOSCHINO [tv] H&M kolekciju, a legendarna Naomi Campbell je zatvorila reviju. Kreativni direktor Moschina Jeremy Scott za H&M je dizajnirao kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke te nekoliko posebnih artikala za pse

hm moschino

Paris Jackson, Frances Bean Cobain i Miles Richie bili su sinoć među uzvanicima na modnoj reviji MOSCHINO [tv] H&M, koja je prštala energijom i nakon koje je uslijedio fantastični after-party. H&M i Moschinov kreativni direktor Jeremy Scott pozvali su sve prisutne, među kojima su bile i mnoge poznate osobe, međunarodni urednici i influenceri, na modnu pistu prepunu reklamnih panela, koji su stvarali ugođaj Times Squarea u New Yorku.

 hm moschino

Reviju su nosile prekrasne sestre Hadid, a slavna Naomi Campbell je posljednja prošetala pistom i pokazala da još uvijek "igra" u prvoj postavi. U prvim redovima sjedili su Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha i Bebe Rexha, svi odjeveni u kolekciju. Modeli su na modnoj pisti uprizorili uličnu scenu iz kakvog kultnog njujorškog mjuzikla. Zatim su prodefilirali modnom pistom koja je izgledala poput gradske ulice, jer upravo to je mjesto na kojem Jeremy najviše voli promatrati kako ljudi nose njegove kreacije.

 hm moschino

"MOSCHINO [tv] H&M kolekcija je poklon obožavateljima. Htio sam im podariti naj-Moschino kolekciju ikada. Nastojao sam uključiti sve elemente koji se i inače mogu vidjeti na mojim modnim revijama - visoku modu s animiranim likovima pomiješanu s duhom ulične mode i detaljima iz svijeta hip-hopa, kao i odgovarajućom dozom blještavila za onaj prepoznatljivi Moschino look", ističe Jeremy Scott, kreativni direktor Moschina.

 hm moschino

hm moschino

hm moschino

Moschino [tv] H&M će biti dostupan u odabranim trgovinama širom svijeta, a online na HM.com, 8. studenoga.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.