Ljubitelj ste nepreglednih morskih dubina i sunca, volite istraživati skrivene uvale s nekolicinom odabranih ili upoznavati nove prijatelje na popularnim plažama… Sve što vas očekuje ovoga ljeta prati poseban modni dodatak – narukvica Sailbrace

sailbrace narukvice

Sailbrace je ideja koja simbolizira snagu i stabilnost, povezanost koja vas održava uz nekoga ili nešto bez obzira na okolnosti. Narukvice su dizajnirane kako bi prenijele posebno značenje u vašem životu što najbolje opisuje slogan – Usidrite se samo uz ono što je posebno! Brend Sailbrace je nastao iz uvjerenja da postoje posebni ljudi, trenuci ili stvari koje želimo pohraniti duboko u svome srcu. Narukvica je mali, ali iznimno snažan podsjetnik na ono što je posebno.

 sailbrace narukvice

„Narukvice Sailbrace odlikuje moderan minimalistički dizajn s unikatno izrađenim srebrnim sidrom i tankom vrpcom. Vrpce u različitim bojama omogućuju kombiniranje sa stilom i omiljenim bojama. Vjerujemo da će ovoga ljeta postati omiljeni modni dodatak svim ljubiteljima morskog plavetnila, ali i onima koji žele izraziti posebnu povezanost“, izjavio je Žiga Lukša, kreativni direktor brenda Sailbrace.

 sailbrace narukvice

Minimalistički dizajn narukvice omogućuje nošenje u opuštenim, ali i u formalnijim situacijama jer se može kombinirati uz ostali nakit ili satove. Također je mogu nositi i žene i muškarci čime naglašavaju sportsku eleganciju.

Sailbrace narukvice su u Hrvatskoj dostupne putem Zlatarne Celje, a potražite ih u poslovnicama u Splitu, Rijeci, Puli, Zadru i Osijeku po cijeni od 109,00 kn do 149,00 kn. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.