Jesensku modnu shemu započinjemo novom kolekcijom branda ALDUK. Iako je posuta teksturama i ljuskicama, Game changer 2.0 odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke karijere kada je naprosto sve kupio svojom vizijom moćne glam-rock žene

ivan alduk game changer 2.0

Ivan ALDUK, modno ime koje posljednjih desetak godina bogatim radom i projektima čini hrvatsku modnu scenu ljepšom, a svoje kijentice zadovoljnima, predstavlja novu kolekciju "Game changer 2.0" za jesensko/zimski period. 

ivan alduk game changer 2.0

"Game changer 2.0" je nastala prema modnom kalendaru svjetskih metropola, dakle početkom ove godine jer je imala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima. Točnije, otkrivamo večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro. Kolekciju čini više od 50 modela i htjeli smo ju podjeliti na dva dijela", izjavio je dizajner koji nas je ovom ostavio u nestrpljivom iščekivanju i drugog djela kolekcije.

ivan alduk game changer 2.0

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji. Prate liniju tijela i naglašavaju žensku figuru, odaju moćan dojam i djeluje nam kako u ovoj haljini odmah dobijete onaj WOW efekt i moćan stav. ALDUK to doista zna, otpočetka. 

ivan alduk game changer 2.0

Svaka Aldukova ambasadorica izaziva reakcije, kao naprimjer model i glumica Ema Kovač na nedavnom crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala. Vjerujemo da je ista situacija sa zadovoljnim klijenticama kojeg će ovog puta doista imati što birati jer svaka haljina dolazi u nekoliko boja, a nose imena po talijanskim nazivima hrvatskih mjesta. Ivan nam je došapnuo da je riječ "o spajanju talijanske i hrvatske modno-poslovne priče" te da više od toga ne smije odati. Eh, sada nas zanima još više!

ivan alduk game changer 2.0

"Klijenticama je to bitno, ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada. Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu i sama donijeti sud", dodao je Ivan dok su nama oči bježale na posbne modele u kolekciji izrađene u stilu visoke mode. Sati ručnog rada i hrpa ljuskica utkana u ove haljine nas je doista osvojila.

ivan alduk game changer 2.0

Kolekcija je dostupna u Alduk dućanu, a uskoro će svoje mjesto pronaći i na službenoj stranici alduk.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.