Garderoba Concept Store proslavila je rođendan u čarobnom okruženju zagrebačkog Botaničkog vrta. Ovo omiljeno odredište modnih znalaca i ljubitelja skandinavskog dizajna, u svojoj ponudi ima ponajbolje od modnih brendova Danske, Švedske i Norveške, a bogata ponuda nakita skandinavskih dizajnera dodatno privlači kupce

garderoba concept store

Kao što je i naglasila u svom pozdravnom govoru, osnivačica Garderobe Ana Ivančić, želja i namjera je bila ovaj prvi jubilarni rođendan proslaviti u krugu ljudi koji su Garderobu na neki način pratili i podržali od samog početka i bez kojih ona danas ne bi bila nezaobilazna adresa zagrebačke modne ponude.

garderoba concept store

Tako su se među uzvanicima našle brojne klijentice Garderobe, među kojima su i neka poznata lica poput glumica Darie Lorenci Flatz, Ive Mihalić, te naše poznate dramaturginje Željke Udovičić Pleština, koja je kao prvi kupac postala svojevrsna kuma Garderoba Concept Storea. Na proslavi su bili i predstavnici najznačajnijeg danskog modnog brenda By Malene Birger, Sanna Maria Klemi i Hugo Mills, zaduženi za prodaju brenda u cijelom svijetu, koji su u Zagreb doputovali zbog rođendanske proslave Garderobe samo dan prije leta za New York i službenog početka prodaje kolekcije PF23.

garderoba concept store

Vrhunac programa je bio nastup jedne od naših najtalentiranijih mladih pjevačica, Nike Turković, koja je također vjerna klijentica Garderobe i obožavateljica skandinavske mode već godinama.

garderoba concept store

Ana Ivančić je istaknula kako se krug oko Garderobe širio postepeno i preko preporuka zadovoljnih kupaca, obzirom da je odabrana lokacija u Martićevoj ulici prije pet godina bila izvan uvriježenih centara zbivanja u Zagrebu. Međutim, upravo je ideja bila Garderobu i fizički izdvojiti iz gradske vreve i od ostatka ponude i pružiti svojevrsnu intimu kupnje. Tako je cjelokupni koncept zahtijevao vrijeme, ali je i potvrdio da u Zagrebu postoji dovoljan broj kupaca kojima su upravo ovakvo mjesto ležerne kupnje, kao i ovakva ponuda nedostajali.

garderoba concept store

Nakon prve sezone s kojom je Garderoba ugledala svjetlo dana u Zagrebu, ponuda brendova se iz kolekcije u kolekciju povećavala, te je 2019. godine na šetnici Grand Park hotela u Rovinju otvorena i druga konceptualna trgovina. Danas možemo reći da Garderoba Concept Store u svojoj ponudi ima ponajbolje od modnih brendova Danske, Švedske i Norveške, a bogata ponuda nakita skandinavskih dizajnera dodatno privlači kupce.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.