Omiljeni domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada je dostupan i u središtu Zagreba u Maloj ulici

lana and love

Odabir pravog nakita nijedna žena ne prepušta slučaju. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

 lana and love

"Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, osnivačica brenda Lana and Love.

 lana and love

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love kao što su Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Lidija Lešić, Borna Kotromanić, Olja Vori, Rita Rumora i brojni drugi.

Nakit je dostupan na stranici https://lanaandlove.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.