Modeli kao što su Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park i Hari Nef izlazile su u kompletima koji su izražavali žensku individualnost i različitosti ženskog karaktera. Hodale su posebnom modnom pistom koja je odisala jasnoćom i čarobnošću zaleđenog jezera i na taj način odražavala utjecaj prirode u kolekciji

hm studio jesen 2016

Naglasak je bio na kombinaciji moćnih krojeva sa švedskim naslijeđem i rukotvorinama. Prikazana je ženstvena silueta kreirana uz naglašena ramena i struk te dodatak dramatičnosti i stava, koji su unijeli gaučo šeširi i kaubojske čizme.

hm studio jesen 2016

hm studio jesen 2016

„Kolekcija odiše snagom i ljepotom žene te načinom na koji tu snagu izražavamo svojim stilom. Obožavam kontrast snažnih krojeva uz dodatak rukotvorina koje potječu iz švedskog naslijeđa i folklora.", kaže Ann-Sofie Johansson, H&M-ova kreativna savjetnica.

hm studio jesen 2016

hm studio jesen 2016

Nicolas Godin of Air producirao je originalnu pjesmu „Mystery Lake" ekskluzivno za reviju, uz zbor koji je pjevao uživo kako bi se postiglo još snažnije ozračje. Reviji je prisustvovalo 600 međunarodnih urednika i gostiju tijekom Pariškog tjedna mode uz globalnu publiku koja je pratila reviju na studio.hm.com.

hm studio jesen 2016

hm studio jesen 2016

hm studio jesen 2016

H&M Studio ključna je H&M-ova sezonska kolekcija koju dizajnira poseban dizajnerski tim. Ova ograničena kolekcija bit će raspoloživa u 200 trgovina i online od 8. rujna 2016.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.