Stiglo nam je najljepše razdoblje u godini i svatko želi dragog prijatelja, obitelj ili partnera iznenaditi poklonom. Ali sve nas muči isti problem – što kupiti? IZIPIZI naočale sjajan su božićni dar

izipizi naocale

Običaj darivanja u vrijeme blagdana pozitivno utječe na naše fizičko, ali i duševno zdravlje, stoga je advent idealno vrijeme za razmišljanje kako razveseliti najbliže prigodnim poklonom. Odgovore ima IZIPIZI, stoga krenimo redom!

izipizi naocale

U IZIPIZI ponudi možete pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. Svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja, ove naočale malo koga ostavljaju ravnodušnim.

izipizi naocale

Za strastvene skijaše, IZIPIZI nudi nekoliko Glacier i Sun snow modele naočala koji će vam osigurati bezbrižan boravak na vrhovima planina. Naravno, nisi svi poklonici zime. Onima koji odbrojavaju dane do sljedećeg ljeta IZIPIZI nudi sunčane naočale sa 100% zaštitom od sunčanih zraka i UV zračenja te jamče odličan provod! No, na žalost mnogih, život ne čine samo zabava i opuštanje, nego i brojni sati provedeni na radnim mjestima ispred računala, uz nezaobilazne smartfone, tablete i televizijske uređaje. U tom slučaju, idealne naočale su iz kolekcije SCREEN, dok ljubitelji čitanja svoj favorit mogu pronaći u reading kolekciji!

izipizi naocale

IZIPIZI nije zaboravio ni najmlađe, kojima je namijenio kolekcije Baby&Kids i Junior! Zavrtjelo vam se u glavi od mnoštva mogućnosti? Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti. Stoga, odaberite pravi model, razveselite dragu osobu i uživajte u blagdanskoj čaroliji!

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.