Luksuzna hrvatska modna kuća Lukabu, koja već sedam godina odijeva zaljubljenice u bezvremensku modu i elegantni stil, predstavlja novu kolekciju za blagdane koja je dostupna u web shopu

lukabu party haljine

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

lukabu party haljine

"Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena", rekla nam je dizajnerica.

lukabu party haljine

Naglasak ove čarobne kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdne zelene i bogate crne boje. Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije glasno poručuje: Imam stila!

lukabu party haljine

U razgovoru sa simpatičnom dizajnericom Marinom doznali smo da i ona sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova.

lukabu party haljine

Ako ste žena koja voli eleganciju i dobar stil, posjetite web shop www.lukabu.com!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.