Ana Tevšić Nauković i Ines Heli predstavljaju svoju suradnju - šarmantni proizvod koji će biti idealan modni dodatak cijeloga ljeta. Ova marama će zasigurno ispirirati i vas da pronađete svoj vlastiti francuski chic i odputujete barem na trenutak na ulice Pariza

marame za kosu i torbe

Ana Tevšić Nauković poznata je hrvatska produkt dizajnerica i vlasnica studia Love, Ana Design Studio koja nas uspije uvijek iznova iznenaditi svojom kreativnošću i smislom za lijepo. Ines Heli svestrana je influencerica i media plannerica koju zastupaju agencije iz Pariza te koja se svojim nepogrešivim stilom istaknula kao trendseterica jednog malo drugačijeg stila. Ana i Ines nas već neko vrijeme oduševljavaju svojim talentom, stilom i sveprisutnim chic francuskim lifestylom a ovoga puta odlučile su svoje stilske i vizualne afinitete prenijeti u šarmantni proizvod od kojeg se nećete odvajati cijelo ljeto.

marame za kosu i torbe

"L’amour, c’est tout je naziv suradnje koju smo Ines i ja davno isplanirale te strpljivo provele u stvarnost. Vrlo brzo nakon prvog susreta smo shvatile da dijelimo istu ljubav prema Parizu te da primjećujemo ljepotu u raznim detaljima oko sebe. Obje držimo dodatne fotiće s analognim filmom u torbi i snimamo posebne trenutke s njim. Dijelimo ljubav prema umjetnosti i plesu, zaista smo se jednostavno povezale kao da se znamo oduvijek. Tako je i odluka oko suradnje došla vrlo spontano, bilo je samo pitanje kroz koji proizvod ćemo ju manifestirati", objasnila nam je Ana i dodala: "Nakon što sam definirala i dovršila ilustraciju, činila mi se idealnom za primjenu na marami. Ines odlično slaže svakodnevne odjevne kombinacije te je odmah vidjela kako ju nositi na razne načine, što nas je obje inspiriralo."

marame za kosu i torbe

Ova marama će zasigurno ispirirati i vas da pronađete svoj vlastiti francuski chic i odputujete barem na trenutak na ulice Pariza. U simpatičnom videu, dvije predivne i talentirane žene, pokazale su nam svoju interpretaciju Pariza na zagrebačkim ulicama i svojim nenametljivim stilskim izričajem dočarale nam opuštenost i ležernost uživanja u modi.

marame za kosu i torbe

Marama je od satena, veličine 50x50cm i dolazi u prikladnoj poklon kutiji s porukom. Sve je izrađeno u Hrvatskoj što je posebno bilo važno Ani i Ines. Svoj primjerak možete naručiti putem ovog linka.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.