Prvi hrvatski modni portal Moda.hr donosi tradicionalni lookbook hrvatskih modnih dizajnera za zimsku sezonu. U aktualnim kolekcijama dizajneri predlažu idealne dnevne i večernje kombinacije, od casual svakodnevnih kombinacija, toplih i trendi zimskih kaputa do neodoljivih svečanih i elegantnih  večernjih lookova koji stižu kao naručeni za nadolazeće vrijeme blagdanskih zabava. Osobito veseli veliki povratak jakih boja koje svojom prisutnošću najavljuju vedrija vremena

moda.hr lookbook zima 2014
     Ana Dorotić AD'sign i Arileo

U kreacijama  hrvatskih dizajnera neizbježna je velika doza ženstvenosti koja se jednako dobro ogleda u večernjim modelima Krie designa, Ivane Cvrlje, Rozalije Matov Banovac, modne kuće Nebo i Arilea, kao i u odličnim modelima kaputa Etna Maar, Igor Dobranić, Di Dizajn, Kuzminski design ili modnog salona Dora.

moda.hr lookbook zima 2014
    Etna Maar i Igor Dobranić

moda.hr lookbook zima 2014
      Iva Karačić i Kate Almighty

Za nezaobilaznu dozu seksepila pobrinule su se Kate Almighty, Tanja Bedeković i Bellissima by Zdravka Ganzer, a poslovnim ženama osobito će se svidjeti modeli Ive Karačić, Kešidov, Kvazimoda te AD'sign čije torbe oduzimaju dah. Romantična Sandra Haddad ili moćna Modna kuća MAK možda i jesu suprotnosti, no one se u lookbooku hrvatskih modnih dizajnera uspješno isprepliću.

moda.hr lookbook zima 2014
     Krie Design i Teo P. za MAK

Foto: Franjo Matković
Styling: Ana Nikačević, Ivana Pavić
Make up: Danijela Lesandrić za INGLOT
Hair: Olivera Soimenova za CRINIS
Models: Sara Sorić, Iva Marušić (Talia Model)

Produkcija: www.moda.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.